Går du med tanker om at bygge til din bolig? Læs med her!

En tilbygning er en rigtig god løsning for dig, der savner plads i din bolig. I tilbygningen har du mulighed for at indrette ekstra rum, opbevare praktiske ting og lignende. Drømmer du også om at bygge til, men er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang med projektet? Så er denne guide lige noget for dig.

 

Undersøg hvorvidt du skal bruge en byggetilladelse

Noget af det første du skal undersøge, inden du går i gang med at bygge til din bolig, det er, om du skal bruge en byggetilladelse. Dette kan du blive klogere på ved at kontakte den kommune, du bor i.

 

I tilfælde af at en byggetilladelse er nødvendig, kan du ikke gå i gang, før denne tilladelse foreligger. Det kan tage sin tid, men i mellemtiden kan du gå i gang med at indhente tilbud fra entreprenører og købe materialer.

 

Find den rette entreprenør til den bedste pris

Langt de fleste vælger at alliere sig med en entreprenør, når det drejer sig om større byggeprojekter såsom en tilbygning. Det kan være en god idé, eftersom du ikke selv behøver være en del af projektet og altså ikke skal stå med det store overblik. Du kan finde den bedste håndværker til dit projekt lige her: https://www.bygge.dk/.

 

Udvælg dine materialer nøje

Dit valg af materialer har betydning for tilbygningens udseende, pris såvel som kvalitet. Derfor er det en god idé at bruge al den tid, du har brug for, når du skal beslutte dig for, hvilke materialer der skal bruges til din tilbygning.

 

Hvis du ikke ved, hvilke materialer der egner sig, kan du vælge at lade entreprenøren stå for valg og indkøb af materialer. Husk blot at informere om et eventuelt budget og andre relevante krav til byggematerialerne.