Gør dit badeværelse sommerklar!

Når det bliver varmer i vejret og der står SOMMER i kalenderen, så er der en række ting vi ændrer omkring vores bolig og således også omkring vores badeværelse og vores vaner omkring bad.

Her har vi samlet et par fif om, hvordan man kan gøre sit badeværelse klar til sommeren! På flottebade.dk finder du alt, hvad du har brug for, for at skabe et dejligt bad, både sommer og vinter.

Sommer klart badeværelse!

Noget af det først man kan gøre, når varmen melder sin ankomst er, at skrue ned for varmen på badeværelset. Det gælder både radiatorer, håndklædetørrer og naturligvis gulvvarme, som de fleste badeværelser har i dag. Man har ikke samme behov for opvarmning af sin bolig, og på en varm sommerdag, kan det være ganske forfriskende at køle fødderne ned på et dejligt svalt klinkegulv.

Når man tager bruse-, eller karbad vil det vand man benytte typisk også være lidt koldere.

I Danmark, har vi de lange lyse sommernætter, så i den forbindelse har man ikke samme behov for lys på sit badeværelse. Man kan derfor lave en sommerindretning af sit badeværelse, hvor man har nogle løse lamper placeret, så de giver noget stemning, selvom der ikke er helt mørkt udenfor.

Det næste, gælder mere selve etableringen af badeværelset. Om det er et helt nyt bad, eller en renovering af et eksisterende badeværelse. Her kan det være en god idé at man åbner det op, så man har adgang til haven, eller altanen, direkte fra sit badeværelse. Etabler en dør, med frostet glas, så man i sommermånederne kan åbne helt op, og få vejret med helt ind på badet.

Udendørs bad!

Mange mennesker etablerer i disse år også et bad i haven. Det er et af de helt store trends! Det kræver naturligvis, at man har en ejendom og en have, hvor det er muligt. Men med lidt grundige overvejelser og fantasi, så er det faktisk muligt for de fleste, som bor i hus. Et udendørs bad giver dig nemlig en skøn fornemmelse at være i harmoni med vejret og naturen på en helt speciel afslappende måde.